Bedrukte lippenbalsem is een goed promotie of relatiegeschenk

Het kan soms lastig zijn om een bruikbaar bedrukt promotie of relatiegeschenk te vinden. Als u naar een beurs of conferenties gaan vindt u een heleboel bedrukte producten, van klassiekers tot unieke producten. U wilt er zeker van zijn dat u uw klanten een geschenk geeft waar zij thuis als onderweg iets aan hebben, zodat zij constant uw bedrijf aan het promoten zijn met het geschenk. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig Wellens en healthcare producten. Bedrukte lippenbalsem werd vroeger nog wel eens gebruikt, maar ze zijn niet meer zo populair. Het was wel altijd een succesvol geschenk, zowel mannen als vrouwen gebruiken de lippenbalsem bijna dagelijks op koude en warmen dagen. Met de wintersport die nu van gang is, en de zomer in het vooruitzicht kunt nu uw eigen bedrukte lippenbalsem sticks weggeven met uw logo erop bedrukt. Dit is een goede manier om uw bedrijf te promoten zonder dat uw veel geld uitgeeft. Bedrukte lippenbalsem sticks zijn relatief goedkope producten als ze in grotere aantallen gekocht worden. 


Veel partyplanners vinden bedrukte lippenbalsem sticks een uniek cadeau om weg te geven op verjaardag-, geboorte-, of trouwfeesten. De bedrukte lippenbalsem is leverbaar in veel verschillende kleuren. Ze kunnen bedrukt worden met een logo, tekst, eigenlijk met alles wat u maar wilt. Het is ook een geschenk dat niet snel weggegooid wordt vergeleken met andere producten. U geeft uw gasten met een lippenbalsem een geschenk wat handig voor hun is, dit zorgt ervoor dat zij u niet snel zullen vergeten.
 
Cadeau en souvenir winkels hebben regelmatig bedrukte lippenbalsem in hun assortiment die zij verkopen onder hun eigen merknaam. Dit kan bijvoorbeeld ook bij een wellnesscentrum, apotheek, pretparken of cruisevaart. Zij kunnen een lippenbalsem bedrukken met hun bedrijfslogo, merknaam of een aantrekkelijk design dat past bij hun bedrijf. U kunt ook meerdere ontwerpen of kleuren hebben zodat dat klant een keuze heeft. Deze lippenbalsem vormt een geweldig item voor uw promotie, en het perfecte relatie geschenk.
 
Als het aankomt op promotiegeschenken, is niets specialer dan het weggeven van gepersonaliseerde lippenbalsem. Bezoek nu Zintuig.nl om een groot aanbod aan lippenbalsem te vinden die elk bedrukt kunnen woorden aan de hand van uw wensen. 
 
22-02-2017 door