Lippenbalsem een geweldig relatiegeschenk

Zoekt u voor uw bedrijf een verrassend relatiegeschenk? Of wilt u zichzelf op een originele manier promoten en u daarmee onderscheiden van uw concurrenten? Dan is het een perfect idee om te kiezen voor bedrukte lippenbalsem, met daarop uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens en/of uw bedrijfsmotto! Bedrukte lipbalsem is een goed promotie of relatiegeschenk, omdat u het volledig kunt personaliseren volgens eigen wensen. Mensen die een lipbalsemproduct krijgen, gooien dit cadeau ook niet snel weg, zoals wel bij pennen of stickers gebeurt. Bij lippenbalsem123.nl profiteert u van tal van voordelen. Zo bieden wij supersnelle levertijden, krijgt u altijd een gratis proefdruk - voordat u uw definitieve bestelling plaatst - en zijn onze prijzen transparant en eerlijk.

Goedkoop lippenbalsem bedrukken
Een van de bestsellers uit onze webshop is de Lippenbalsemstick Frosted, die u voordelig kunt bestellen vanaf 250 stuks. Dat de Frosted zo populair is, is niet voor niet. De Frosted stick is een heerlijke zachte en prettig ruikende balsem voor uw lippen en verkrijgbaar in diverse kleuren. De balsem bevat SPF15, is getest op cadmium en dus een veilig product. Bedrijven die lippenbalsem bedrukken willen als relatiegeschenk, kiezen om deze redenen vaak voor de Lippenbalsemstick Frosted. 
Naturel balsemstick: blauw
Een aanrader voor bedrijven die een grote voorraad bedrukte lippenbalsemsticks willen inslaan tegen zeer scherpe tarieven, is onze dermatologisch geteste naturel lippenstick, die beschikbaar is in blauw en verscheidene andere kleuren. Dit product is zeer voordelig en maakt de lippen van uw klanten heerlijk zacht. De prijs in onze webshop lippenbalsem123.nl is slechts 0.26 cent per stuk bij aanschaf vanaf 4000 sticks. Voor bedrijven die goedkoop én groots willen uitpakken is deze fijne bedrukte balsem dan ook een van de beste keuzes!
 
Zwarte balsem: cadeautip!
Het bedrukken van een stipt zwarte balsem is ook mogelijk bij lippenbalsem123.nl. U kunt dit soort lipbalsems bedrukken in lichte kleuren als wit en geel. Uw bedrijfsnaam of logo valt dan extra op!
 
Lichtblauwe balsem sticks
En wat dacht u van onze stoere lipbalsem stick in de kleur lichtblauw? Omdat de kleur blauw vrij geslachtsneutraal is, vinden zowel mannen als vrouwen dit soort sticks aantrekkelijk. Als bedrijf kun je met dit relatiegeschenk dus goed uit de voeten. Oip de onderkant van deze lipbalsem zit een ingrediëntensticker en u kunt deze stick prachtig bewerken met bijvoorbeeld een winters tafereel als opdruk. Overigens is deze mooie lipbalsemstick ook verkrijgbaar in de populaire kleuren wit en zwart.
 
Maak nu kennis direct met onze voordelige collectie lippenstift en laat uw lipbalsem bedrukken door lippenbalsem123.nl! Ons ruime aanbod aan allerlei soorten lippenstift vindt u in onze webshop lippenbalsem123.nl.
05-09-2017 door