Lippenbalsem bedrukken, reclame voor uw lippen!

U zoekt een origineel promotieartikel? Kies er dan voor om lippenbalsem te laten bedrukken. Dit product doet het vooral goed onder de vrouwen en u kunt bij lippenbalsem123.nl verschillende soorten lippenbalsem laten bedrukken. Dit is de juiste reclame voor uw bedrijf als u veel vrouwelijke klanten heeft. Elke vrouw heeft wel een lippenbalsem in haar tas. Mocht dit niet het geval zijn dan heeft u mooi het juiste relatiegeschenk voor haar. Lippenbalsem doet het niet alleen goed onder de vrouwen. U kunt bedrukte lippenbalsem ook heel makkelijk aan de jeugd meegeven. Deze accepteren dit product ook met plezier.

Wat kunt u van lippenbalsem123 verwachten

Bij lippenbalsem123 staan wij voor drie belangrijke dingen: snelle levering, goede service en bedrukking van lippenbalsem.
Voor de eerste twee punten hoeft u helemaal niks te doen. Het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden is de bedrukking. Het proces van de bestelling van uw bedrukte lippenbalsem gaat namelijk als volgt:
1.    U beslist welke tekst of logo u wilt hebben op de lippenbalsem.
2.    Vervolgens gaat u kiezen in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben. Wij adviseren u dat u rekening houd met de kleur van de gekochte lippenbalsem. De bedrukking moet er namelijk wel uitspringen.
3.    Hierna zullen wij u een sample sturen van uw gepersonaliseerde lippenbalsem
4.    U keurt vervolgens de bedrukking op de lippenbalsem goed of af (dit proces kan zich herhalen wanneer u ontevreden bent).
5.    Na uw goedkeuring zullen wij de lippenbalsem met bedrukking naar u opsturen.
6.    Ongeveer 10 werkdagen later komt het product bij u aan en kunt u hem weggeven of gebruiken.
Wanneer u kiest voor onbedrukte lippenbalsem dan zal dit proces veel sneller verlopen en krijgt u binnen 5 werkdagen al uw lippenbalsem binnen.

 

Beauty artikelen bedrukken

Als u toch liever niet lippenbalsem wilt bedrukken dan adviseren wij om een website te overwegen. Deze website is onze moederconcern genaamd Zintuig B.V Bij Zintuig B.V. kunt u vele verschillende relatiegeschenken laten bedrukken. Eén van deze promotieartikelen zijn beauty artikelen. Bij zintuig vind u een heel divers assortiment aan beauty artikelen die u allemaal kunt bedrukken op vele verschillende manieren. Of u wilt een geheel ander relatiegeschenk? klik dan hier voor het bedrukken van powerbanks.

18-09-2015 door