Top drie handigste lippenbalsem producten

We hebben het internet rondgezocht om op zoek te gaan naar handige lippenbalsem producten. Op deze pagina hebben we de top drie handigste lippenbalsem producten weergegeven. Van lippenbalsem sticks tot handige potjes, we hebben een verschillende top drie. Ben je benieuwd naar de top drie handigste lippenbalsem producten? Lees gauw verder op deze pagina.

#3 Lippenbalsem sticks die je kunt bedrukken

De bekendste vorm van lippenbalsem is natuurlijk de stick. Je krijgt hierbij geen vieze vingers en de lippenbalsem is gemakkelijk met een handomdraai te gebruiken. Tevens goedkoop lippenbalsem bedrukken met een eigen logo of tekst. Dit is mogelijk bij de twee webshopgiganten op gebied van relatiegeschenken en promotiemateriaal: Attentie.nl en Giftsdirect.nl. Vanwege de goedkope vanaf prijs is het erg geschikt om op grote schaal weg te geven. Vergroot dus de naamsbekendheid of zorg met diverse slogans voor een statement. Je kunt lippenbalsem namelijk het hele jaar door gemakkelijk weggeven. Tijdens koude dagen kunnen lippen uitdrogen en tijdens het pollenseizoen zorgen bij veel mensen de lippen ook voor irritaties.

#2 Lippenbalsem potjes

Naast de traditionele lippenbalsem in sticks zijn er zogeheten lippenbalsem in blikjes. Het grote voordeel hiervan is dat je het gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. De compacte ‘blikjes’ met lippenbalsem kun je bijvoorbeeld in de broekzak meenemen. Zo heeft Attentie.nl een groot en divers aanbod lippenbalsem in verschillende vormen. In de bekende ronde potjes, in een triangle blik of in een rechthoekig bakje. Al deze lippenbalsemvarianten zijn te bedrukken met eigen ontwerp. Zo kun je bij Giftsdirect al vanaf €0,37,- lippenbalsem bedrukken. De goedkope lippenbalsem is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals roze, blauw, rood, groen, oranje, wit en zwart.

#1 Lippenbalsem met zonnebrand

Met lippenbalsem bescherm je natuurlijk de lippen goed met een extra vetlaagje tegen droogheid. Zo wordt lippenbalsem veel gebruikt op wintersport vanwege soms scherpe wind en koude temperaturen. Maar wat veel mensen vergeten is dat de zon ook heel fel kan zijn! De uitkomst? Lippenbalsem met zonnebrandcrème zodat je beschermt bent tegen scherpe wind en felle zon. Zo voorkom je gescheurde of droge lippen en kun je niet verbrand raken door de zon. Wist je ook dat deze lippenbalsem te bedrukken is met eigen ontwerp? Bij Giftsdirect.nl kun je de lippenbalsem bedrukken die ook zonnebrandcrème bevat. Al vanaf €0,96,-! Uitermate geschikt om als promotiemateriaal of relatiegeschenken weg te geven tijdens winterportvakanties.

02-06-2021