De Frosted lippenbalsemstick bedrukken, voor een goed promotieartikel!

U wilt een lippenbalsem bedrukken met de juiste prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de lippenbalsemstick van frosted het juiste product voor u. Dit product doet het al jaren goed in ons assortiment en zal dit ook wel blijven. Deze lippenbalsem staat erom bekent dat hij niet snel uitdroogt en daarom een uitstekend product is voor uw lippen. De frosted lippenbalsemstick kunt u in vele verschillende kleuren laten bedrukken. Het voordeel van deze lippenbalsem is dat uw bedrukking rond wordt bedrukt op de lippenbalsem en daarom heeft u veel ruimte voor uw bedrukking.

 

Snelle levering bedrukte lippenbalsem

Bij de frosted lippenbalsemstick garanderen wij een snelle levering. Bij lippenbalsem123.nl staan we al bekend voor de snelle levering maar bij deze lippenbalsemstick kunnen wij het u ook echt garanderen. Wanneer u de juiste bedrukking voor de lippenbalsemstick heeft gevonden gaan wij aan de slag. We zullen u eerst een sample laten zien van het resultaat en als u deze goedkeurt zullen wij hem naar u toesturen. Wanneer u deze lippenbalsem laat bedrukken zullen wij hem binnen 10 werkdagen naar u toesturen. Als u haast heeft bij de bestelling kunt u ook de bestelling met spoed aanvragen dan zullen wij uw bedrukte lippenbalsem nog sneller leveren.

lippenbalsem bedrukken


Lippenbalsemstick frosted bedrukken

Bij lippenbalsem123.nl kunt u de lippenbalsemstick frosted volledig rond laten bedrukken. Dit betekent dat het gehele hoesje om de lippenbalsem heen kunt laten bedrukken. Dit zorgt ervoor dat u genoeg ruimte heeft voor bedrukking en hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf goed zichtbaar is. Ook is deze lippenbalsemstick helemaal niet duur om te bedrukken. Bij 500 stuks betaald u maar €0.30 per stuk. Profiteer daarom vandaag nog van onze best seller!

Lippenbalsem stick bedrukken

 

17-09-2015 door